(ВІДЕО) Великокаліберний переполох

НАЗАД
08 квiтня 2024 12:57

Українським Захисникам вкрай важливо бути зі зброєю на «ти», яка знищує живу силу противника, легко броньовані цілі, а також для самооборони в разі атак, та міських боях.

Днями моряки прикордонники вдосконалювалися у стрільбі з ДШК.

Великокаліберний переполох – це Дегтярьова-Шпагіна. 3 500 метрів прицільна дальність по наземним цілям і 2400 по повітряних, це легенда Другої світової війни, а найголовніше, що ця зброя всиляє страх у ворога.

«Ви повинні завжди пам’ятати, що на першому місці не швидкість, а влучна стрільба. Кулемет володіє досить високим темпом стрільби, що обумовлює ефективність вогню по швидко рухомим цілям. Ця зброя була, та лишається і до нині, грізним засобом боротьби із противником на землі, на морі та повітрі», - стверджує начальник відділення спеціального озброєння та керування кораблем Едуард Коновка.

Військовослужбовці відчули справжній драйв, відпрацювавши по умовних позиціях ворога. Ефективна стрільба з потужної зброї, яка здіймає листя у повітря, розпушує землю, і наче вогняний дракон дихає пекучим полум’ям, заряджає наших бійців, піднімає бойовий дух та додає впевненості у своїх діях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси